top of page
Søk

Referat, årsmøte-2014....


Det ble vedtatt en økning av årsavgifta, slik at den fra i år er:For båtplass inntil 2,5m bredde er årsavgifta kr 800,-For båtplass fom. 2,5m bredde er årsavgifta kr 1.200,-For medlemmer på venteliste er årsavgifta fortsatt kr 200,-

Er du i tvil om størrelsen på din plass, finner du det på hjemmesidens oversiktskart. Vi ber om at årsavgifta betales inn til konto nr. 4202 21 37195 innen 30.april !!.

Vi benytter samtidig anledningen til å be deg sjekke at dine medlemsdata på hjemmesiden er riktige, med hensyn til fullt navn, adresse og mobilnr. Passord for bruk på beskyttede sider, har dere fått i mail fra Styret...

Ønsker alle en flott båtsesong !!

Hilsen Sjursvika Båtforening

2 visninger

Siste innlegg

Se alle

Sjursvika Båtforening

bottom of page