top of page
Søk

HEIM-festivalen nærmer seg...


Trykk på bilde, og kom til HEIM's hjemmeside
HEIM Festival er en helt ny musikkfestival siste helgen i juli 2018 som finner sted på Brevika gård, en rask tur med hurtigbåten utenfor Trondheim.
Fint festivalområde i Brevika, Hasselvika... Trykk for info...
Det er fantastisk gøy å endelig få dele nyheten om HEIM Festival, en helt ny musikkfestival på Brevika gård i Hasselvika. To dager med fullt konsertprogram på to scener etterfulgt av klubbstemning inne i fjellet i den nedlagte militærleiren Hysnes fort. Vi er fast bestemt på at sommerfestivaler skal være en boble du lever i fra første til siste stund, og har derfor en stor festivalcamp vegg-i-vegg med festivalområdet. De som kommer tidlig og setter opp teltet sitt allerede torsdag 26. juli får med seg en kickoff-fest på festivalcampen. Det vil også være noen få intimkonserter i låven på området med panoramautsikt mot Trondheimsfjorden.
Primus motor..: Eirik Brevik og Pål-André Hasselvold.

Vi vil ha et fokus på miljø og gårdsbruk, og vil derfor tilby foredrag, turer og forskjellige aktiviteter rundt om i nærmiljøet, alle relatert til gården, fjorden og området rundt. Mat og drikke vil først og fremst komme fra spennende lokale restauranter fra både Trondheim og Rissa.

Billettsalget er i gang nå, og prisen på festivalpass er 1250,-.

28 visninger

Siste innlegg

Se alle

Sjursvika Båtforening

bottom of page