top of page
Søk

Høstbrev fra styret...


Sjursvika er ei havn og et friluftsområde som mange har glede og nytte av. Som medlemmer med/uten båter har vi privilegiet å kunne besøke og bruke stedet når vi ønsker. I tillegg kommer mange på besøk, enten sjøveien eller gående, syklende og kjørende. Felles for alle er en opplevelse av en trivelig plass, med flott landskap, natur og omgivelser. Kvaliteten på oppholdet høynes ytterligere gjennom fasilitetene som er utviklet og opparbeidet i havna; klubbhus med samlingsrom/kjøkken, toalettanlegg med dusj og vaskemaskin, grillhus med mulighet for skjermet opphold under tak og en rekke uteplasser med gode opphold- og sittemuligheter. I sjøen er det flytebryggeanlegg med plass for medlemmenes båter og god plass for gjestende båter. Sjursvika ser ut til å være en foretrukket båthavn for mange i Trondheimsfjorden. I tillegg er det tilgang på diesel (og vind) og gode muligheter for utsett og opptak av de fleste aktuelle båter, med unntak av seilbåter. For besøkende er det også tilbud om å leie sykkel.

OBS!

WEBkamera i båtforeningen er i ustand, og ansvarlig(e) er varslet. Håper at vedlikehold blir utført så snart som mulig.

55 visninger

Siste innlegg

Se alle

Sjursvika Båtforening

bottom of page