top of page
Søk

Vårens dugnad utsettes 1 uke!!


VÅRDUGNADEN I SJURSVIKA 2019 UTSETTES 1 UKE FRA 04.05 TIL LØRDAG 11.05.19 kl. 10:00.

I skrivende stund driver snøbygene forbi i Rissa/Hasselvika. Værvarslet for planlagt dugnadsdag den 04.05.19 lover 3 grader (varme) og regn. Tilsvarende for søndag… For å ivareta arbeidsoppgaver og dugnadsfolket best mulig, velger vi derfor å utsette dugnaden 1 uke til lørdag 11.05.19, kl. 10-15. Vi håper de fleste som skulle delta ser seg tjent med dette. Hvis det er noen som har sterke ønsker/behov for å utføre sitt arbeid som opprinnelig planlagt, er dette likevel mulig. Da må de i så fall skaffe seg utstyr og evt. hjelpemannskap selv. Med en ukes tidsforskyvning blir det iflg. YR sol/opphold og ca 13 grader. Dette skulle gi bedre arbeidsvær for de fleste oppgaver, og bedre ramme rundt dugnaden.

Vi starter opp klokka 10:00 og holder på til planlagte oppgaver er gjennomførte.

Det serveres kaffe og vafler på tradisjonelt vis. Oppfordrer de som har anledning til å møte.

I bakhånd har vi også satt av lørdag 25.mai for arbeid som ikke blir fullført.

Hilsen Styret.

44 visninger

Siste innlegg

Se alle

Sjursvika Båtforening

bottom of page