top of page
Søk

Båtutstilling på Brekstad 23. august!


Båtutstilling på Grilstad Marina - Brekstad - Kristiansund 20.-24. august!

I morgen åpner fiskerimessa i Trondheim og vår tradisjonsrike båtutstilling. Vi gjentar suksessen fra i fjor og starter med 3 dager på fantastiske Grilstad Marina på Ranheim. Der blir vi å finne på gjestebrygga utenfor Flipper Kafé. Utvalget er større enn noensinne og for første gang stiller vi ut den nye Skilsø 39 Panorama. I tillegg stiller vi ut de mest populære modellene fra Viknes &Jeanneau. Etter 3 dager på Grilstad Marina kjører Viknes-konvoien til Brekstad & Kristiansund. Representanter fra Viknes/Skilsø vil være tilstede på Grilstad Marina. Skilsø 39 Panorama vises kun på Grilstad Marina. Vi ønsker deg velkommen om bord på følgende tidspkt: Tirsdag 20.08.: Grilstad Marina kl. 14-20 Onsdag 21.08.: Grilstad Marina kl. 14-20 Torsdag 22.08.: Grilstad Marina kl. 14-20 Fredag 23.08.: Brekstad Gjestehavn kl. 10-15 Lørdag 24.08.: Kristiansud - Vågen gjestehavn kl. 10-15

11 visninger

Siste innlegg

Se alle

Sjursvika Båtforening

bottom of page