Søk

Vårinfo - 2020...


Våren er kommet til Rissa og Sjursvika. Det bekreftes ikke først og fremst av været, men vi registrerer fiskemåse, tjeld og linerle og kjenner lukta fra åkrene (før pløying…) Det har vært en rolig sesong hittil, noe som i tillegg til værforholdene i stor grad må tilskrives en felles trussel og fiende, Koronaviruset. Dette etablerer nye spilleregler for vår aktivitet og omgang med hverandre.

Båtliv er en av de beste rekreasjonsmulighetene for tiden!

Utdrag av vårINFO:

- DUGNAD

Pga korona, er fellesdugnad satt på vent. Vi håper i stedet at forestående vedlikeholdsarbeid kan bli utført i flere runder, og i mindre grupper. Alle eiere av båtplass må ta ansvar/initiativ til å renske/rengjøre sin plass.

- SLIPP Johan Eilertsen (tlf. 93216070) vil administrere aktiviteten mht. bestilling etc, mens Kjell Nebb tar ansvar for det praktiske.

- LEDIGE BÅTPLASSER

Vi har pt. 3 ledige plasser som lyses ledig, dette gjelder nr. 41 og 44 (2,0m) og 54 (2,8m) I tillegg ser vi på muligheten for å utvide plass 52 (2,4m) som er vanskelig tilgjengelig. Plasser tildeles etter ansiennitet.

- VAFFELSØNDAG

Vi planlegger å gjennomføre sommervaktordning med stell av toalettanlegg/kafe på søndag. Vaktlister for dette blir utsendt. Her må den enkelte sørge for bytte (evt. innbyrdes) eller gjøre avtale med Hilde.

Les hele dokumenetet her...:

*Medlemssider => * Dokumentarkiv => "Dokument" => "2020 - arkiv"

Steinar Uddu styreleder

#info #ticker

66 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sjursvika Båtforening

Telefon

Formann:         950 53 681

Sekretær:         932 16 070

Webansvarlig: 950 53 720

Beliggenhet: N63 37.154 N - E009 49.129 E

13 km fra Rissa sentrum, 

mellom Rissa og Fevåg