Siste nytt, detalj........:

HEIM-festivalen nærmer seg...

23 Jul 2018

 
HEIM Festival er en helt ny musikkfestival siste helgen i juli 2018 som finner sted på Brevika gård, en rask tur med hurtigbåten utenfor Trondheim.
Det er fantastisk gøy å endelig få dele nyheten om HEIM Festival, en helt ny musikkfestival på Brevika gård i Hasselvika. To dager med fullt konsertprogram på to scener etterfulgt av klubbstemning inne i fjellet i den nedlagte militærleiren Hysnes fort. Vi er fast bestemt på at sommerfestivaler skal være en boble du lever i fra første til siste stund, og har derfor en stor festivalcamp vegg-i-vegg med festivalområdet. De som kommer tidlig og setter opp teltet sitt allerede torsdag 26. juli får med seg en kickoff-fest på festivalcampen. Det vil også være noen få intimkonserter i låven på området med panoramautsikt mot Trondheimsfjorden.
 

Se oppslag i Fosna-Folket, her...

Se festivalens egen hjemmeside, her...

Vi vil ha et fokus på miljø og gårdsbruk, og vil derfor tilby foredrag, turer og forskjellige aktiviteter rundt om i nærmiljøet, alle relatert til gården, fjorden og området rundt. Mat og drikke vil først og fremst komme fra spennende lokale restauranter fra både Trondheim og Rissa.

Billettsalget er i gang nå, og prisen på festivalpass er 1250,-.

Please reload

Sjursvika Båtforening

Telefon.....:

Formann  : 950 53 681

Sekretær  :  932 16 070

Diesel        : 481 82 930 / 416 66 230

Beliggenhet: N63 37.154 N - E009 49.129 E

13 km fra Rissa sentrum, 

mellom Rissa og Fevåg