top of page
Søk

ARTI'KVEILL-2013, referat


Til tross for rufsete vær, var det godt oppmøte til årets utgave av Arti'kveill, den 6. i rekken... 157 betalende er arrangøren godt fornøyd med... Dagen startet med fiskekonkurranse i bra vær... Deltagerne var i alle aldre... Mange fine premier ble utdelt, og hovedpremien gikk til Øyvind Sæther... Det var som vanlig matservering av grillkoteletter, pølse, salat & rømmegrøt, samt øl og vin.... "Spællstyittlaget" fulgte opp fjorårets suksses, med tidenes beste revy, og med god hjelp fra Jon Lyngstad fra Skaun...

Latterbrølene satt løst denne kvelden...

Veldig bra, og moro !!

Som vanlig spilte evigunge Roar Mauseth opp til dans, utover midtsommers-natten... Bilder fra hele arrangementet kan du se her, eller via Fotogalleri...

Styret i båtforening ønsker alle båt-innteresserte GOD SOMMER !!

5 visninger

Siste innlegg

Se alle

Sjursvika Båtforening

bottom of page