top of page
Søk

Vårens dugnad, påminnelse...


Årets hoved-dugnad gjennomføres lørdag 5.mai kl 10:00.

Medlemmer som er oppsatt på sommerens vaktliste og ventelistemedlemmene er fritatt fra dugnaden, men det er hyggelig om disse også møter. Dugnaden er også et sosialt arrangement som gir mulighet til å bli bedre kjent med de andre medlemmene og forhold omkring havna.

Medlemmer som ikke møter på dugnad for øvrig blir i henhold til årsmøtevedtak belastet med kr 500,-.

Den nyetablerte havnekomiteen utarbeider arbeidsoppgaver, men den enkelte kan ta med det redskap de mener trengs for dugnaden. Styret stiller med kaffe og vafler, resten med arbeidslyst og godt humør 😊

Det serveres kaffe og vafler på tradisjonelt vis. Oppfordrer de som har anledning til å møte.

Hilsen Styret.

84 visninger

Siste innlegg

Se alle

Sjursvika Båtforening

bottom of page