Søk

Annonse: Service på båt & motor!


Vi ønsker at våre kunder skal ha et problemfritt båthold. Selv om det fortsatt er en god periode igjen av årets båtsesong er det derfor lurt å planlegge for høstservice allerede nå. Vi har ila. året økt vår kapasitet på vårt serviceverksted og er nå klar til å hjelpe alle som ønsker utført service på båt & motor. Vi er autorisert merkeforhandler for Yamaha, Evinrude og Johnson. Trenger du deler til din motor, har vi det meste på lager til en hver tid. Vi klargjør båten din for vinteren; vi utfører konservering av vannsystem, vask, spyling, polering og bunnstoffing etc. Ikke vent til våren men sikre deg en sjøklar båt allerede nå! Ring vårt verksted på tlf. 45 27 27 00 eller send oss en epost på post@marineteam.no så skal vi bidra til en problemfri båtsesong for 2019. PS! Vurderer du ny båt eller ny motor så har vi fortsatt noen godbiter på lager som vi nå tilbyr til høstpris!

#annonse

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sjursvika Båtforening

Telefon

Formann:         950 53 681

Sekretær:         932 16 070

Webansvarlig: 950 53 720

Beliggenhet: N63 37.154 N - E009 49.129 E

13 km fra Rissa sentrum, 

mellom Rissa og Fevåg